Relight your Fire

JIJ DOET ERTOE

RELIGHT YOUR FIRE
in samenwerking met Loeke Braam


We rennen door. Werken door. Leven door. Heerlijk. Maar zonder afronding, zonder viering, wordt de cirkel nooit echt rond.
Bij Relight Your Fire leer je weer opladen. Hoe je kunt afsluiten en afronden. Stilstaan en reflecteren. Voor jezelf, voor je team en ook voor de kinderen.

Voor dit aanbod werken we samen met een expert die je op een deelgebied vaardiger maakt om jouw jenaplankinderdagverblijf nog beter te leiden. HetKan! selecteerde deze expert met zorg en begeleidt het traject zorgvuldig.

Stilstaan, bijkomen, opladen

Deze dag is een ware ‘break’. Even weg uit de hectiek. De waan van de dag. Stilstaan. Bijkomen. Aarden. Verbinden. Met jezelf. Met het vuur. Samen zijn. We werken en ‘zijn’ een hele dag rond het vuur. Het is een proeverij van technieken. In een dag ervaar je al wat natuurcoaching, creatieve technieken, native wisdom en vuur voor je kunnen betekenen. DOEL
Energie opdoen, inzichten krijgen, thuiskomen en opladen. Leer hoe je je eigen ‘vuur’ brandend houdt en hoe je dit kunt door vertalen naar kinderen. 


  • creativiteit en natuur met elkaar verbinden 

  • kennismaking met inspiratie & creatie coaching 

  • kennismaking met natuur coaching Alle modules zijn te combineren, uit te breiden en aan te passen. Het is mogelijk de verschillende modules samen met andere leidinggevenden binnen jouw jenaplanregio aan te vragen.

 

Klik hier voor de verschillende vormen waarop wij
Relight Your Fire aanbieden.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

HetKan!