DIT IS HET KAN!

In 2011 startte Ingrid Nagtzaam HetKan! met haar hoogste doel voor ogen: kinderen een gelukkige tijd bieden binnen onderwijs en kinderopvang. Vanuit dezelfde passie en hetzelfde doel sloot Anite van Oijen in 2016 als partner aan. Samen met een groep specialisten, geven zij stamgroepleiders en leidinggevenden die ‘hun’ kinderen ook deze gelukkige tijd gunnen, de tools in handen om dat in de dagelijkse praktijk te verwezenlijken.
BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren

Anite van Oijen

Niet wetend dat het onderwijs mijn grootste passie zou worden, startte ik, inmiddels al vele jaren geleden, toevallig mijn opleiding aan de pabo. De dynamiek, de sfeer, de kracht, de creativiteit en de klik met kinderen greep me zodanig aan, dat ik ook daadwerkelijk in het onderwijs ging werken. Na allerlei functies binnen dat onderwijs werd ik in 2016 mede-eigenaar van HetKan!

Ik werk graag vanuit verbinding; samen zijn we zoveel meer dan alleen. Ik houd van creatief denken in doen en laten, met één grote droom: Alle kinderen in gelukkige groepen. Hoe? Door de volwassene die met het kind werkt daarvoor de juiste tools in handen te geven en hen te laten ervaren dat het echt KAN!

 

'Binnen alle beperkingen zijn de mogelijkheden oneindig'

Ingrid Nagtzaam

Al vele jaren ben ik, binnen allerlei functies in het onderwijs en de kinderopvang op zoek naar wat mensen ‘hun’ kinderen daadwerkelijk gunnen. Vervolgens wil ik dát wat men kinderen gunt omzetten naar handelen in de dagelijkse praktijk.

In 2013 richtte ik HetKan! op met als hoogste doel;
‘Gelukkige kinderen, in een gelukkige groep.’
Ik doel daarbij niet op een instant ‘alles-zit-mee-geluk’. Ik wil het gevoel van welbevinden, betrokkenheid en competentie bij kinderen stimuleren. Om dat te bereiken wil ik graag onderwijsprofessionals inspireren, begeleiden, trainen en scholen. Zij maken het mogelijk! Het Kan!

 

'Jij doet ertoe!'

HetKan!