Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs Basisonderwijs

DE OVERTUIGING VAN HETKAN!

Ons uitgangspunt bij alles wat we doen, is eenvoudig:

Kinderen ontwikkelen zich het best als er sprake is van welbevinden en betrokkenheid. Gelukkige kinderen leren het meest en ons hoogste doel is gelukkige kinderen.

Onderwijs en kinderopvang is gericht op de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Ze leren er vaardigheden voor het leven! 

 

HetKan! ondersteunt jou in het creëren van een werkwijze die alles bevat waardoor kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen op een manier die wij hen gunnen: gelukkige kinderen leren meer!
HetKan! laat kind-professionals de mogelijkheden zien waarop ze dit kunnen bereiken en vormgeven. We inspireren en ondersteunen je graag in het maken van keuzes voor de juiste vormen, passend bij je uitgangspunten. Hierbij putten we uit onze jarenlange ervaring binnen veel verschillende scholen en kinderopvang (regulier en vernieuwend).

HetKan! biedt professionalisering

Werken in het onderwijs vraagt om gerichte professionalisering. HetKan! biedt je inzicht, tools, reflectie, passie en inspiratie om hierin door te pakken en met kinderen te werken op een manier die jij voor ogen hebt.

Wij verzorgen verschillende opleidingen. Daarnaast ontwikkelden we op basis van onze kennis en jarenlange ervaring in het onderwijs en de kinderopvang een breed aanbod dat gestoeld is op werken in de praktijk.

 

Wil jij hiermee aan de slag, we draaien er onze hand niet voor om. HetKan!

HetKan!